Børn og kolik

Kolik, kolikbørn, spædbarnskolik er sikkert begreber, du har hørt om. Men man behøver ikke have et kolikbarn, for at det kan få zoneterapi. En del børn falder ikke ind under betegnelsen kolikbørn, selvom de græder, er utilfredse eller urolige. Større børn har også gavn af zoneterapi.

Baby
Zoneterapi

Mange børn kan hjælpes igennem startvanskelighederne ved at få lidt zoneterapi, og forældrene kan få gode råd med på vejen. Når barnet begynder at spise, skal hele fordøjelsessystemet til at fungere. Nogle babyer er født med det, man kalder et umodent tarmsystem, som kan medføre unødig luft i maven. Mavekneb eller problemer med afføringen kan være, grunden til, at din baby sover uroligt og derfor græder.

Er dit barn plaget af problemer med ørene kan de allerfleste også hjælpes med zoneterapi.

De fleste børn får 3 eller 4 behandlinger, men allerede efter den første behandling vil der i 90% af tilfældene være bedring de første par dage. Efter 2. behandling holder bedringen flere dage, og som regel er 3. behandling nok. 

God
virking

Langt de fleste spædbørn kan godt lide at få zoneterapi, og reaktionen på det er som oftest træthed. Men der er også tilfælde hvor barnet reagerer under eller efter behandlingen. Det kan være med uro, en ekstra kraftig skrigetur eller hyppige afføringer.

​Zoneterapi har god virkning på børn der lider af:

  • Luft i maven
  • Uro
  • Skrigeture/Kolik
  • Forstoppelse
  • Hyppige mellemørebetændelse Astma/Bronkitis
  • Eksem

​Læs mere om generel zoneterapi her

Kom i gang med
behandlingen i dag

Har du brug for en behandling så book online her el. send mig en sms til
telefon 
20 72 23 87 eller e-mail cityzonen@cityzonen.dk​ allerede i dag, så kontakter jeg dig så vi kan aftale forløbet nærmere. Jeg er her kun for at hjælpe dig.