Tryghed hos
din zoneterapeut

Zoneterapeuten har tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres der en journal. Klienten skal give samtykke til journalføring. ​Ved dit første besøg i klinikken og ved oprettelse i min online booking vil du blive bedt om
en tilladelse til, at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger jf. Persondataloven.

Booking

Ved oprettelse i den online booking giver du tilladelse til at klinikken sender sms og e-mail indeholderne kvittering og bekræftelse af aftalte tidspunkter samt ”reminder” på behandlinger.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage ved at sende mig en mail på cityzonen@cityzonen.dk.

Fra 1. januar 2009 ydes tilskud til zoneterapibehandling fra Sygeforsikringen “danmark”. Læs mere om regler og takster ved at klikke på dette link. Behandlingen skal være ydet af en zoneterapeut, der er godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Tilskud til
zoneterapeutisk behandling.

De fleste private sundhedsforsikringer yder tilskud til zoneterapeutisk behandling.

Spørg din sundhedsforsikring eller din arbejdsgiver, om der er tegnet sundhedsforsikring i din virksomhed.

En Registreret Alternativ Behandler er en behandler, der er medlem af en brancheforening og godkendt som registreringsansvarlig forening af Sundhedsstyrelsen på baggrund af, at de lever op til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.

Kom i gang med
behandlingen i dag

Har du brug for en behandling så book online her el. send mig en sms til
telefon 
20 72 23 87 eller e-mail cityzonen@cityzonen.dk​ allerede i dag, så kontakter jeg dig så vi kan aftale forløbet nærmere. Jeg er her kun for at hjælpe dig.