Fertilitetsbehandling tilbydes mod barnløshed

Tusinder af par har svært ved at opnå ønsket om et barn. Årsagen kan være svært at finde, og barnløshed kan være en stor belastning for de mennesker, der brændende ønsker sig børn. Vi hjælper dig med fertilitetsbehandling mod barnløshed i Esbjerg, samt i områderne nær Varde og Ribe.

Zoneterapi som fertilitetsbehandling

Din krop kan være ude af balance grundet eksempelvis medicinrester eller stress. Zoneterapi fungerer for kroppen som en slags hovedrengøring, som hjælper din krop i balance igen. 

Fertilitetsbehandling af zoneterapi virker både forebyggende og afslappende, og kan derfor gøre din krop mere modtagelig. Når din krop er i balance, giver det plads til ny energi og en sundere og stærkere hormonbalance.​

Zoneterapi er et også et rigtig godt supplement til de par der er i fertilitetsbehandling, da terapien stimulerer fertiliteten og giver gode muligheder for at øge chancen for graviditet.

Forløbet er typisk:

Udrensningsbehandlinger:

  • 4-5 gange med en uges mellemrum

Derefter fortsætter behandlingerne med:​

  • ​En behandling tæt på 1. menstruationsdag
  • Og en behandling tæt på ægløsning.

Kontakt os i dag for spørgsmål​

​​Du er naturligvis velkommen til at kontakte vores klinik i Esbjerg på telefon 20 72 23 87 hvis du har spørgmål, eller hvis du ønsker at høre mere omkring metoden med zoneterapi som fertilitetsbehandling.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook

​Se vores video

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

VI MEDLEM AF

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 21 anmeldelser på Facebook