Fertilitetsbehandling
tilbydes mod barnløshed

Tusinder af par har svært ved at opnå ønsket om et barn. Årsagen kan være svært at finde, og barnløshed kan være en stor belastning for de mennesker, der brændende ønsker sig børn. Vi hjælper dig med fertilitetsbehandling mod barnløshed i områderne Esbjerg, Varde og Ribe.

Zoneterapi som
fertilitetsbehandling

Din krop kan være ude af balance grundet eksempelvis medicinrester eller stress. Zoneterapi fungerer for kroppen som en slags hovedrengøring, som hjælper din krop i balance igen.

Fertilitetsbehandling af zoneterapi virker både forebyggende og afslappende, og kan derfor gøre din krop mere modtagelig. Når din krop er i balance, giver det plads til ny energi og en sundere og stærkere hormonbalance.​

Zoneterapi er et også et rigtig godt supplement til de par der er i fertilitetsbehandling, da terapien stimulerer fertiliteten og giver gode muligheder for at øge chancen for graviditet.

Forløbet
er typisk:

Udrensningsbehandlinger:

  • 4-5 gange med en uges mellemrum

Derefter fortsætter behandlingerne med:​

  • ​En behandling tæt på 1. menstruationsdag
  • Og en behandling tæt på ægløsning.

Kom i gang med
behandlingen i dag

Har du brug for en behandling så book online her el. send mig en sms til
telefon 
20 72 23 87 eller e-mail cityzonen@cityzonen.dk​ allerede i dag, så kontakter jeg dig så vi kan aftale forløbet nærmere. Jeg er her kun for at hjælpe dig.