​Stressbehandling
med effekt

Vi tilbyder behandling af stress i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. Begynder du at mærke symptomer på stress f.eks. hovedpine, hjertebanken, svimmelhed eller udbrændthed – så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Jo hurtigere der sættes en stressbehandling i gang, jo hurtigere kan vi sammen få dig i behandling, og få dig i bedring igen.

Vi hjælper dig
igennem forløbet

Stress er efterhånden blevet en naturlig del af vores hverdag, men hvad kommer det egentligt af? Ordet ”stress” er latin og betyder ”at stringere”; altså at stramme – eller snørre – til. Deraf er ordet blevet integreret herhjemme, hvor vi i dag omtaler stress som en sygdom.

Fakta er desværre, at 35.000 er sygemeldt hver dag med stress, mens hele 430.000 viser en, eller flere symptomer på stress.​

Heldigvis rammes alle ikke lige hårdt af stress, og alle skal derfor ikke igennem et forløb med stressbehandling. Men til de personer, som rammes af en længerevarende stressperiode, er vi glade for at kunne tilbyde en stressbehandling.

Hvis du er sygemeldt, har din læge sikkert anbefalet dig at få stressbehandling hos en psykolog, stresscoach eller psykoterapeut. Men kroppen er stadig spændt og trænger til afspænding, og det kan zoneterapi hjælpe dig med.

Her vil vi gennem zoneterapi forsøge at hjælpe dig. Vi vil få løsnet op i spændingerne i kroppen, særligt i nakken og skuldrene, hvor det kan være yderst effektivt, hvilket er blevet en meget anerkendt stressbehandling i dag.

​Er du
stressramt…

… eller kender du en ven, kollega eller et familiemedlem, som viser tegn på stress, så bør du anbefale en eller anden form for stressbehandling, og her er zoneterapi er et rigtig godt valg. ​

Efter den første stressbehandling tages der stilling til, om behandlingen har nogen effekt og om den skal fortsættes. Er dette tilfældet, vil stressbehandlingen fortsætte med én behandling om ugen i 1-2 måneder, hvor der løbende vurderes, om der er tegn på bedring.

Kom i gang med
behandlingen i dag

Har du brug for en behandling så book online her el. send mig en sms til
telefon 
20 72 23 87 eller e-mail cityzonen@cityzonen.dk​ allerede i dag, så kontakter jeg dig så vi kan aftale forløbet nærmere. Jeg er her kun for at hjælpe dig.